dinsdag 16 januari 2007

Wees niet te gretig!

Er zijn zoveel mannen die veel te veel laten blijken dat ze een vrouw leuk vinden. Vrouwen willen jou, gentlemen. Ze willen niet dat jij hen wilt! Ik weet het klinkt gek maar dat is hoe vrouwen denken. Ze denken namelijk dat ze iedereen kunnen krijgen die ze willen. Daarom willen ze juist een man die hen net niet wilt. Een vrouw mag nooit het idee krijgen dat je haar aan het verleiden bent zodra ze dat merkt is het spel uit.Je kunt een vrouw nooit laten weten dat je haar wilt of dat je geïnteresseerd in haar bent. Ze mag nooit weten wat je intenties met haar zijn of wat ze precies aan je hebt. Er zijn zoveel mannen die het goed doen totdat ze de grove vergissing maken om haar telefoonnummer te vragen - totdat ze dan "Nee!" zegt. Er zijn vele manieren om haar nummer te vragen of haar mee uit te vragen maar het haar vragen is niet datgene wat juist is. Je zoekt dan nog toestemming. Wees niet te gretig; laat haar achter jou aankomen en gedraag je alsof het je niet interesseert - wees onverschillig.

Hoe meer je achter haar aanloopt des te meer dat zij wegloopt van jou. Maar wanneer jij haar wegduwt zal ze des te meer achter jou aankomen.

De Dating Doctors laten je in de praktijk zien hoe vrouwen achter jou aankomen en op jou jagen. Zij zullen jou mee uitvragen!Windows Live Messenger: het beste van nu en de toekomst! Downloaden? Klik hier

Geen opmerkingen: