dinsdag 16 januari 2007

Gedraag je niet alsof je zo nu zo blij bent omdat je met haar praat.

Vrouwen hebben een zesde zintuig wanneer het op aantrekkingskracht aankomt.Zij weten het wanneer je hen aan het versieren bent ,en hoe graag je haar wilt,alleen al op de manier dat je naar haar kijkt,de manier waarop je met haar praat,hoe je je gedraagt tegen haar,en de dingen die je zegt.Onthou,dat het moment dat zij zich realiseert dat je haar aan het versieren bent,dan zal ze meteen al haar interesse in jou verliezen.Dus je lichaamstaal,jouw gedrag en wat je tegen haar zegt dat zal bepalen of jij haar voor je wint of juist niet.Het is erg belangrijk om je zo te gedragen dat het NIET lijkt dat je haar welbewust aan het versieren.
En hoe doe je dat?
Doe haar te plagen;speels te zijn, haar te dissen,verhalen vertellen,een eigen mening te hebben en grapjes maken over haar antwoorden.

Hoe praat ik tegen haar?

Spreek zeker
Spreek duidelijk en langzaam
Praat met zelfvertrouwen,wees energiek met een hoop enthousiasme
Gebruik de toon van je stem
Wees vol zelfvertrouwen,toon kararakter,heb een beetje een air,wees grappig,controleer het gesprek
-Kijk haar recht in de ogen wanneer je met haar praat.
Dis haar en maak lol over alles wat ze tegen je zegt.
Plaag haar en laat haar lachen


Lachen is de sleutel tot haar hart en tevens de sleutel om de liefde met haar te bedrijven!
De Datingdoctors zullen jou precies leren wat je tegen haar zegt en hoe je je moet gedragen in de buurt van een vrouw.De Datingdoctors zullen je ook leren hoe je je moet kleden zodat zij zich fysiek tot je aangetrokken voelt .Je leert precies hoe te praten,wat te zeggen,hoe haar aan het lachen te maken,hoe de juiste toonhoogte van je stem te gebruiken,hoe zelfvertrouwen uittestralen,hoe de juiste "attitude" te hebben,hoe uit de hoogte overtekomen,hoe grappig te zijn, hoe haar te plagen en speels te zijn met haar,hoe haar te dissen.
Wij leren je persoonlijk alle kwaliteiten te hebben waar elke vrouw zich tot aangetrokken zal voelen.Iedere single vrouw die je ontmoet zal je willen.Dat garanderen wij!Bellen met Messenger? Download nu Windows Live Messenger beta! Downloaden? Klik hier.

Geen opmerkingen: