vrijdag 5 januari 2007

Gedraag je niet als die 'aardige jongen'.Begrijp astublieft dat wanneer het aankomt op het creeëren van aantrekkingskracht, het ontmoeten en verleiden van leuke vrouwen, aardige jongens niks bij hen bereiken. Vrouwen willen niet met een 'aardige jongen' op stap. Ze wil een man met zelfvertrouwen en iemand die speels en plagerig is, iemand die een echte persoonlijkheid is en een air over zichzelf heeft. Aardige jongens zijn te makkelijk voor haar en komen terecht in de categorie 'vrienden'. Vrouwen willen een man die niet makkelijk te krijgen is en wanneer je je gedraagt als die aardige man vinden vrouwen je automatisch te makkelijk om te krijgen.

Is je het ooit wel eens opgevallen dat alle mooie, sexy vrouwen die hier rondlopen, dat zij nooit daten of zich aangetrokken voelen tot die 'aardige jongen'? Lijkt het niet alsof alle mooie vrouwen daten met jongens die zich gedragen als een klootzak?

Of nog erger... Is je ooit weleens opgevallen dat alle meisjes waar jij NIET in geïnteresseerd bent, plotseling wèl geïnteresseerd zijn in jou?

Waarom? Precies, omdat jij niet geïnteresseerd in haar was en jij niet probeerde al te aardig tegen haar te doen of al te lief voor haar te zijn. Vrouwen houden niet van 'aardige' jongens. Zij zijn te makkelijk voor haar. Mooie vrouwen, gentlemen, willen een uitdaging! Onthoud dat altijd goed!

Ze willen geïntrigeerd raken door jou vanaf de eerste keer dat ze je ontmoeten. Ze willen op hun tenen blijven lopen voor jou. Ze willen een uitdaging. Jij moet leren hoe je haar die uitdaging gaat geven.


Download de nieuwste versie van Messenger: Windows Live Messenger Downloaden? Klik hier.

Geen opmerkingen: