zondag 3 juni 2007

Leeftijdsverschil maakt niet uit voor Argentijnse vrouwen

Leeftijdsverschil maakt niet uit voor Argentijnse vrouwen

Hoi mannen,

Hoe bevalt het weekend? Lekker die zon he!

Grappig om te merken is dat temperatuur wel degelijk invloed heeft op de aanspreekbaarheid van vrouwen. Jouw belangrijkste taak als versierder wanneer je een vrouw aanspreekt is om haar op haar gemak te stellen. Hoe doe je dat? Door haar een compliment (het enige compliment) te geven.

Tijdens mijn certificatie tot Meester Hypnotiseur in Las Vegas merkte ik hoe makkelijk het was om vrouwen aan te spreken. Je moet weten dat Las Vegas midden in de woestijn ligt. Elke dag werd het een hele graad warmer, tot wel 35 tot 40 graden Celsius aan toe aan het eind van mijn verblijf daar.

En waar het warm is gaan de kleren uit.

Omdat we binnenkort (13 juli t/m 21 juli) de Dating Tour Argentinië hebben (er is trouwens nog 1 last minute plek vrij), vroegen we versierders over de hele wereld wat hun ervaring is met Argentijnse vrouwen. Hier is wat deze wingmen (stapmaatjes) ons vertelden:

"Het is bizar. Ik ging om met een Argentijnse Canadees een paar jaar terug in San Juan. Erg goed uitziende vrouwen, maar wel een beetje aanhankelijk en gek."

"Ik heb ontdekt dat sommige routines iets aangepast moeten worden vanwege culturele verschillen met de Noord Amerikaanse samenleving, maar over het algemeen werkte het gewoon goed hier. Het is naar mijn ervaring ietsje moeilijker om ze direct in bed te krijgen… tenzij ze echt los gaan! Maar dit gebied van het land heeft genoeg HB's (super aantrekkelijke vrouwen)."

"Ik zit in Chicago. Ik was 4 jaar geleden in San Juan en Buenos Aires, nog voordat ik in het geheime genootschap van meester versierders zat. Ik kon moeilijk wennen aan veel van de gebruiken maar de meiden waren niet echt moeilijk om te versieren wanneer je een andere vrouw hebt die je introduceert. Ik was erg verbaasd over het aantal tiener meisjes (17-19) voor wie het een gewoonte was om om te gaan met een 26 jarige jongeman.

Dat gezegd hebbende, lijken de typische 'gatos' meiden iets harder om te doordringen, omdat hun missie (op basis van wat mij verteld is) het afblazen van mannen was om vervolgens te zeggen hoe aantrekkelijk hij wel niet was met haar vriendinnen. Erg apart allemaal, maar het ziet er naar uit dat het prima past bij de methode van Mystery, omdat het indirect is. Ik spreek echter niet uit eigen ervaring.

Social Proof lijkt er belangrijker te zijn dan in Amerika, omdat het daar bijna een sport is om een man te stelen die met zijn vriendin is. Indien ik echt voor de crème-de-la-crème lekkere kontjes ging, zou ik een escort inhuren en haar als pivot (introducé) gebruiken."

"Ja, het is echt anders daar op veel manieren… met name wat betreft het totaal niet uitmaken van het leeftijdsverschil. Ik ben momenteel 35 jaar en ik zie momenteel een 21 jarige vrouw. Geen probleem voor haar, en nog verrassender, voor haar vriendinnen ook niet…"

"Ik denk dat HB's in Buenos Aires gevoeliger zijn voor een neg (plaagstootje). Je moet daar ERG subtiel zijn anders raak je in een verbale ruzie met je target en dat zuigt… Ik had zo redelijk wat Crash & Burns."

Het maakt dus niet uit hoe oud je bent. Er zijn genoeg jonge vrouwen in Buenos Aires die maar al te graag met jou willen zijn. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over Social Proof, want de vrouw van SmoothDoc gaat ook mee.

Mocht je nog niet je vakantie hebben geboekt voor 2007, laat je dan overtuigen door de last minute 'all-in' (vliegtickets, appartement, training en ontbijt) versiervakantie die wij jou aanbieden.

***Dating Tour Sofia***
http://www.datingdoctors.nl/dating-tours.php

Bestemming: SOFIA, BULGARIJE
Datum: Oktober 2007

Wij weten het niet hoe 2007 er uit gaat zien. Wat wij wel weten is dit: Veel mannen nemen zich in de winter voor: "In de zomer dan ben ik het ultieme flirtbeest." Vervolgens doen ze heel de zomer niets dan luieren. En vermijden ze elke vorm van contact met vrouwen. Hoe vaak heb je jezelf al voor de gek gehouden dat je ooit op een dag eens begint met vrouwen ontmoeten?

Tien keer? Twintig keer? Honderd keer?

Maak een einde aan de neerwaartse spiraal. Ga op Dating Tour. Beslis binnen 7 dagen en ontvang 200 euro korting. Boek bij voorkeur via iDEAL, want wie het eerst heeft betaald, gaat mee. Ben je te laat, dan krijg je natuurlijk je geld terug maar mis je deze unieke kans.

Klik hier: http://www.datingdoctors.nl/dating-tours.php

We zullen je wel een ansichtkaart sturen van hoe leuk het hier is.

Groet,
MadDoc

--
© Dating Doctors® v.o.f.

Vrouwen all-the-way versieren binnen 4 uur
http://www.datingdoctors.nl/

Geen opmerkingen: