zaterdag 7 maart 2009

Hoe je Echt Indruk Maakt op een Vrouw .

Hoe je Echt Indruk Maakt op een Vrouw


Toen ik 12 jaar oud was dacht ik dat indruk maken op meisjes ervoor zorgde dat ze me zouden mogen. Ik reed altijd op mijn crossfiets voor de meisjes langs die ik leuk vond en probeerde dan trucjes te doen. Soms ging ik ruzie maken met een 11 jarige zodat ik stoer en cool leek.

Maar op de een of andere manier heeft het nooit gewerkt. De meisjes leken altijd uit te gaan met de vervelende jongens. Toen ik 14 werd zat ik op het voortgezet onderwijs. En ook al hadden m'n trucjes op mn 12e niet gewerkt om meisjes te krijgen dacht ik dat het beter zou gaan op een nieuwe school. Ik was weer fout, de meisjes zagen me totaal niet zitten.

Dus wat moet ik doen om indruk te maken bij een meisje?

Sommige mannen denken dat een drankje voor een vrouw kopen al indruk op haar maakt. Andere geloven dat praten over hun werk, geld, en connecties indruk maken op een vrouw, maar niks is minder waar. Wanneer een man praat over hoeveel geld hij verdient en uitgeeft trekt hij maar een bepaalde soort vrouw aan. Vrouwen die geldwolven zijn daten alleen mannen om hun geld, en hier zijn er zat van.

Verwar indruk maken niet met aantrekkelijkheid. Een vrouw kan onder de indruk zijn van een man maar zich alsnog niet tot hem aangetrokken voelen. Aan de andere kant voelt een vrouw zich zelden aangetrokken tot een man waar ze niet onder de indruk van is. Dus indruk maken op een vrouw werkt vaak juist averechts omdat het geen aantrekking creëert.
Aantrekkelijke vrouwen worden constant benadert door mannen, direct of indirect, en ze zijn het gewend dat mannen indruk op ze proberen te maken. Vrouwen vinden dit gewoonlijk wel leuk op jongere leeftijd maar als ze eenmaal volwassen zijn begint het vervelend te zijn.

De snelste and makkelijkste manier om indruk te maken op een vrouw is door het juist niet eens te proberen. Begin niet meteen over je baan te praten, vertel nooit hoeveel je verdient en insinueer ook niet dat je veel verdient (als je dat doet), en praat ook niet over de standaard dingen waar andere mannen het met haar over hebben.

De meeste mannen vragen vrouwen wat ze doen in het dagelijks leven, of ze eerder op die locatie zijn geweest, naar welke school of universiteit ze gingen of gaan, enzovoorts.
Dit zijn dezelfde vragen die ze al jaren hoort en ze is ze zat.
Dit is waarom, wanneer je een vrouw benadert je er nooit over na moet denken over wat je gaat zeggen, wat de uitkomst gaat of kan zijn, of je zorgen maken over een mogelijke afwijzing.
Afwijzing is een mythe die alleen in je hoofd bestaat. Als je erover nadenkt kunnen alleen mensen die je kennen en om je geven je afwijzen.
Met die definitie kan je nooit afgewezen worden door een wildvreemde, omdat ze je niet kennen.

**********************************************************************
****Advertentie****

Wat als alles wat je wist over internet daten helemaal verkeerd was? Zou je op dezelfde voet verder gaan en dezelfde resultaten willen blijven behalen? Of zou je iets nieuws proberen en radicaal veranderen? Om te stoppen met verkeerde profielen en e-mails en te beginnen met succesvol online-daten, lees je hier:

http://www.internetdatinggeheimen.nl/smartsite/watkrijgje/

**********************************************************************
Onthoud, de beste manier om indruk te maken op een vrouw is door niet te proberen indruk te maken. Ik heb vrouwen benadert en ze gevraagd waar ze hun schoenen kochten.

Ik heb vrouwen via internet benadert en gevraagd wie de slimmere sekse was, mannen of vrouwen. Ik hou ervan een beetje van alles te proberen bij vrouwen. Ik vind het leuk ze op een grappige manier uit te dagen. Dat is de sleutel: combineer humor met een lichte uitdaging en blijf weg van saaie onderwerpen, en maak je zeker geen zorgen over indruk maken, en je hebt een veel betere kans daadwerkelijk indruk op haar te maken.
Is dat niet veel makkelijker?

Makkelijker als dit kan ik het je niet maken ....lees hier:
http://www.internetdatinggeheimen.nl/smartsite/watleerje/

Succes

Alphadoc
DatingCoach
www.internetdatinggeheimen.nl

Geen opmerkingen: