vrijdag 11 mei 2007

Single Shoppen Primeur in Nederland - Meet and Greet!

Beschrijving: Shop 'till you drop and find the perfect love!


Vind de liefde van je leven tijdens de dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen!

18 januari 2007 a.s. is het dan eindelijk zover. Tijd om Single's te spotten... :hearteyes:

In de Verenigde Staten kennen ze het al, maar in Nederland is het een primeur! Voor alle vrijgezellen die het te druk hebben om de liefde van hun leven te vinden, let dan op want dit is misschien dé kans om daar verandering in te brengen.

Single Shopping
Deze speciale avond zal gehouden worden in de Super de Boer, filiaal Botersloot 13-19 te Rotterdam. De winkel zal speciaal open zijn van 20:30 – 22:30 voor enkel en alleen vrijgezellen die op zoek zijn naar een partner én tevens nog de dagelijkse boodschappen willen doen.

Behalve dat, zal de avond nog verschillende elementen bevatten die allen hetzelfde thema hebben, namelijk: :heartbounce: DE LIEFDE.:heartbounce: Zo zal er bijvoorbeeld gedurende de avond een DJ aanwezig zijn, die de gepaste muziek zal verzorgen. Tevens maakt elke vrijgezel kans op mooie prijzen, door middel van de Single's Bingo (en we bedoelen daarmee niet de tuttige versie van het spel:winkkiss: ), er is een bar, er is gelegenheid voor speeddating :dinner: en verder zullen de aanwezige bezoekers vermaakt worden door een uniek theatergezelschap. Al met al een hele bijzondere avond, waar niets moet, maar alles mag!

De entree is: €12,50 voorverkoop / €15,00 deur.

LET WEL: Voor dit bedrag krijgt elke bezoeker een SINGLE-BOODSCHAPPEN- WAARDECHECK

Nou dat is zeker de moeite waard toch?Type: Publiek - open: niet-leden kunnen ook posten & lid worden (i)
 
Nou dat lijkt me een leuk idee om wat professionals op af te sturen. Gna, gna.
 
SmoothDoc

Geen opmerkingen: