zaterdag 30 december 2006

Geef Niet jouw telefoonnummer en vraag Niet om haar email adres!


Wat gebeurt er elke keer als je meisje om haar nummer vraagt?Ze zal het aan je geven of zeggen geef jouw nummer maar.Nooit maar ook nooit je telefoonnummer of emailadres aan een vrouw geven die je ontmoet.Zij zullen je nml NOOIT bellen.Wanneer ze geinteresseerd is in jou,zal ze haar nummer graag geven.Als ze echter i.p.v. daarvan jouw nummer vraagt,dan is het omdat ze helemaal Niet van plan is jouw ook maar 1 keer te bellen of nog een keer te zien.Ze neemt je nummer alleen maar aan zodat jij haar dan met rust laat.Maak deze vergissing dus nooit!Wanneer ze zegt geef me jouw nummer maar zeg dan:"sorry, ik geef niet elke vrouw die ik ontmoet mijn telefoonnummer.Je moet wel heel bijzonder zijn wil ik je dat geven"
Emailadressen zijn heel makkelijk om te krijgen.Wanneer je haar adres wil,zeg dan alleen vlak voordat je wegloopt bij haar:"hee,heb je email?"Vrouwen geven graag hun emailadressen maar alleen omdat ze niet van plan zijn om met je uittegaan en ze geven het je alleen maar om hun ego's te voeden.Geef niet jouw emailadres en neem ook die van haar niet.Je winstkansen zijn VEEL hoger wanneer je haar telefoonnummer neemt en haar belt.
Veel mannen maken het spelletje moeilijker als het is.Ze gaan op stap in het weekend en hun doel is telefoonnummers en emailadressen.Hun hele doen en laten staat in het teken om haar contactgegevens te krijgen.
Wat gebeurt er dan ,ze krijgen valse nummers,valse smoesjes van meisjes die niet komen opdagen etc...
Het meest ideale scenario,is dat jouw spel een bedoeling heeft,dat het krijgen of vragen van haar telefoonnummer het allerlaatste middel is,het nemen van haar contactgegevens is iets wat je doet omdat er ECHT niets meer is wat je kan doen. En het maakt dan niks uit of je een serieuze relatie met een meisje wilt of gewoon een one-night stand,of gewoon wat avontuur met een meisje wilt.
Altijd,altijd maar dan ook altijd probeer zoveel mogelijk uit de situatie met een vrouw te halen,beperk jezelf niet tot telefoonnummers.Iedere man kan haar telfoonnummer krijgen.Het is zo makkelijk.
Altijd ga je met een meisje zo ver als maar mogelijk is,als jij haar niet meekrijgt naar haar of jouw huis om met haar naar bed te gaan,of als je andere logistiek problemen hebt,dan PAS neem je haar nummer.ALLEEN dan wanneer je ziet ziet dat al het andere onmogelijk is.

Wat goede verleiders doen is het volgende:hij slaapt met een meisje,en wanneer ze goed in bed is neemt hij haar telefoonnummer om haar nog een keer te zien.Als ze niet goed in bed is neemt hij haar nummer niet.Natuurlijk zijn de meesten van jullie nog zover niet,maar het het is een goede houding om te hebben.Dus onthou :telefoonnummer is het laatste ding waar je jouw toevlucht tot neemt.Alleen wanneer alle andere opties er niet meer zijn,dan ga je pas voor haar telefoonnummer.

DeDating Doctors zullen jou precies leren hoe je een goede verleider word,hoe je haar nummer krijgt en wat te zeggen zodat ze opgewonden raakt voor jouw belletje naar haar!


Download de nieuwste versie van Messenger: Windows Live Messenger Downloaden? Klik hier.

Geen opmerkingen: