woensdag 23 april 2014

Verleiden begint met een glimlach..

Hey Captain,

Veel mannen hebben een gebrek aan zelfvertrouwen. Daardoor functioneren ze vaak onder hun kunnen als het gaat om verleiden van vrouwen. Als zelfvertrouwen- en motivatiecoach begeleid ik cliënten tijdens bootcamps om hun zelfvertrouwen radicaal te verbeteren. 
Hierdoor zullen ze met een opgewektere blik op het leven kijken en meer plezier krijgen in het verleiden van vrouwen. 

Mijn naam is Doctoré! Met passie, empathie en ervaring begeleid ik de cliënten van Dating Doctors in hun persoonlijke ontwikkeling bij hun zoektocht naar zelfvertrouwen. Vanaf heden kan je zelf ook geholpen worden door het lezen van mijn blogs. Vrouwen versieren is namelijk niet moeilijk als dat het lijkt tegenwoordig.

600 jaar geleden als een dorpsbewoner een slechte houding had tegen een vrouw werd hij bekogeld met rot fruit en het dorp uitgezet. Het was een maatschappij waar iedereen elkaar kende en een slechte daad had ernstige gevolgen.

Gelukkig leven wij in een modern en beschaafde samenleving waarbij iedereen eigenlijk veel vriendelijker is tegenover vreemden. Dus je zou blij moeten zijn dat het tegenwoordig gemakkelijker gaat in vergelijking met toen. Maar toch durven mannen niet op een onbekende vrouwen af te stappen.

Voel jij je aangesproken? Dan ga ik je NU helpen!
Ik zal jou een voorzet geven zodat je eerder geaccepteerd wordt bij vrouwen.

Een aantrekkelijke vrouw die vaak benaderd wordt, is er bewust van als je onzeker of angstig overkomt. Je moet de juiste ‘vibe’ hebben. Een vibe van zelfvertrouwen en warmte. Een positieve vibe wordt door ieder vrouw geaccepteerd. Een vrouw moet het gevoel hebben wanneer je met haar aan het praten bent dat het zonnetje warmte op haar uitstraalt, en wanneer je aandacht weg is zal ze plotseling achtergelaten worden met koude lucht en schaduwen.

Ieder vrouw verdiend het om vriendelijk begroet te worden. Probeer iedereen te begroeten met een glimlach. Doe dit ook in het bijzijn van aantrekkelijke vrouwen. Zij zullen dan zien dat je zelfvertrouwen hebt en vriendelijk bent ook tegen minder mooie vrouwen.

Je glimlach is erg belangrijk! Een vrouw hoort niet te denken als je haar een glimlach geeft ‘’Waarom staart die vent naar mij? Wat heb ik gedaan? Zit er een chocoladevlek op mijn blouse?’’. Zo raken ze in paniek of sterker nog….paranoïde.

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je met je vrienden was in een kroeg of een restaurant. Je was blij en was aan het lachen. En plotseling keek je om je heen en maakte oogcontact met een vreemdeling. En dan gebeurde er iets magisch. Ook al was je glimlach niet bedoeld voor de vreemdeling, je kreeg een warme glimlach terug.

Glimlachen moet er natuurlijk uitzien en niet te gemaakt overkomen. Dan krijg je het beste effect. En met de juiste glimlach, straal je uit dat je een levensgenieter bent en kom je zelfverzekerd over. En dat is de eerste stap waarmee je een vrouw kan verleiden.

Voor meer info en tips koop het boek ‘’Zelfvertrouwen met vrouwen’’ of neem deel aan de cursus ‘’versiercursus’’ op 10 mei 2014 in Rotterdam.

Doe vandaag iets aan jezelf, daar zal je toekomstige JIJ je dankbaar voor zijn!


Hou je haaks captain!


Doctoré
Coach Dating Doctors

-- © Dating Doctors v.o.f. DatingDoctors.nl

Geen opmerkingen: