maandag 4 januari 2010

ga naar bed

-- He jongens,

Ik wil het met jullie hebben over een onderdeel van aantrekkingskracht, waar niet veel mensen aan denken, hoofdzakelijk omdat het vervelend lijkt en nogal logisch.
Maar al is het ook nog zo logisch, niet veel mannen besteden er aandacht aan, en vragen zich dan af waarom dingen niet lukken.
Het is: vermoeidheid.
Tegenwoordig slapen mensen erg weinig, en als je niet veel slaap krijgt, moet je met je creatieve processen functioneren op een hoger niveau. Aantrekkingskracht is één van die processen.
Vaak is het verleidelijk om met vrienden uit te gaan en de hele nacht weg te blijven, terwijl je probeert aantrekkelijke vrouwen teversieren.
Maar wat er dan meestal gebeurt, is dat je niet meer helder kunt denken en daarmee alleen maar bereikt dat een "ja" verandert in een"absoluut niet.
" Weet je, als je vermoeid bent, voel je je traag, je hebt gebrek aan energie en je kunt niet snel denken. Snel denken is essentieel in Het spel van aantrekkingskracht, en als je je verstand en je gevoel van humor niet aan kunt spreken, zul je niet aantrekkelijk zijn.
Denk er aan, vrouwen voelen wat jij van binnen voelt, alleen 10 keerzo sterk. Als jij je traag voelt, voelen zij zich ook traag.
Als jij je vol energie voelt en lichtvoetig, dan voelen zij zichook zo. Dus, hoewel het een vreemd advies mag lijken, het is een advieswat jou goed van dienst kan zijn. Neem een lange, ononderbroken nachtrust en ga er dan op uit om aantrekkelijke vrouwen te versieren.
Je zult versteld staan hoeveel verschil een heldere, onbekommerde geest maakt.

Succes daar buiten! Dr Al Phadoc

© Dating Doctors v.o.f.
DatingDoctors.nl

Geen opmerkingen: