zondag 6 april 2008

Numbercloses

Ola!! Ik heb niet altijd de tijd (Ja een PUA heeft het errug druk...), om uitgebreid verslag te doen in mijn blog. Anyway... Ik heb wel een paar numbercloses gehad. Laatst ging ik op stap (alleen) in Den Haag. Ik raakte aan de praat met 2 leuke meiden. Ik had natuurlijk weer eens iemand met witte sportsokken bij de toiletten gezien (dacht ik...) dus dan moet ik om een vrouwelijke mening vragen. Ze hadden alletwee wel een vriend, maar met de rechter op de foto, had ik een numberclose. Ik kan haar bellen als ze een keer uit gaat (Ik ben trouwens de middelste op de foto...)

Verder heb ik het deze week natuurlijk heel druk gehad met werken en sociaal zijn. Daarnaast oefen ik regelmatig in de club 's avonds.

Een maandagochtend kwam ik bij mijn werk aan. Ik moest mijn pasje bij de balie afhalen en daar zat een leuke chick.

Ik:'Hey, ik heb jou hier nog nooit gezien!'
Zij:'Ik jou ook niet!'
Ik:'Ja dat kan kloppen, ik ben hier net 2 weken. Ik verblijf in Den Haag in een hotel. Ik wil hier misschien gaan wonen. Vind je het leuk hier? Ga je wel eens op stap?'
Zij:'Ja, ik vind het wel leuk hier bla bla... en ik ga ook wel op stap.'
Ik:'Oke! Wat zeg je ervan als we eens op stap gaan dan?'
Zij:'Ja lijkt me leuk! Alleen... ik ben wel verloofd, ik hoop niet dat je dat erg vindt. Mag ik 'm meenemen?'

Hehe... vind het leuk dat ze dat zo zei...

Ik:'Tuurlijk! Hij mag me ook komen ophalen hoor als we wat gedronken hebben!

We moesten lachen...

Zij:'Oh, maar ik heb nog wel een paar hele leuke voor je!'

Ze noemden een paar namen op van haar vriendinnen. Ik gaf mijn telefoon en ze belde haar nummer, zodat we een keer op stap konden gaan. Op dat moment kwam mijn teamleider me ophalen... Hij zat een me een beetje appelig aan te kijken wat ik allemaal aan doen was... Hehe...

Later die week ben ik de stad in gegaan op koopavond. Ik liep door Den Haag Centraal en daar stond echt een hele lekkere (HB 8,5).Dit werd mijn eerste approach van die dag (Ik heb er totaal 2 gedaan, haha) Ik deed net alsof ik langs hier ging lopen... ze zag me en ik bleef een seconde staan en keek haar aan. Ik liep er naartoe.

Ik:'Sorry... Ik heb even een klein vraagje aan je'
Zij:'Oh... oke'

Ik vervolgde mijn routine en ze moest een beetje lachen. Ze keek me aan en ik keek naar gauw naar beneden... Ik ben zo schattig ;-).

Zij;'Ik kan nu niet, want ik ga zo met wat vrienden uit eten.'
Ik:'Ja, ik heb nu ook geen tijd...'

Ik pakte m'n telefoon en zij dat ze haar nummer moest bellen.

Zij:'Ik weet het niet hoor! Ik vind het wel een beetje raar, ik doe dat nooit... en ik ken je ook niet...'

(Lees:'Ik vind je leuk, maar je moet me wel overhalen!!')

Ik:'Ja wat denk je van mij dan... ik doe dit ook nooit, ik ken jou ook helemaal niet!'
Zij:'Straks is het helemaal niet leuk en daar zit ik dan!'

Ik dacht bij mezelf, jij kwalificeert mij niet, ik kwalificeer jou...

Ik:'Ja dat kan... maar als ik het niet leuk vind, dan ben ik met 10 minuten weer weg... Misschien zijn we wel heel vervelend, maar misschien hebben we het wel harstikke leuk... Oh... ja... Ik zal me trouwens even voorstellen...'

Ik stelde me voor, gaf mijn telefoon en ze belde haar nummer. Ze rommelde nog even in haar tas naar haar telefoon, zodat ze liet zien aan mij, dat ik haar nummer had... Joepie... Ik zoende haar gedag en liep weg...

Ik heb nog wel wat approaches gedaan, maar als ik alles moet gaan uitschrijven... Anyway, overdag gaat het me wel redelijk goed af met nummers krijgen. Zo 1 op de 4 heb ik nu wel een nummer denk ik... gemiddeld... Het is nou niet zo dat ik 50 vrouwen op 1 dag benader... Daar moet ik even tijd voor maken. Allemaal leuk die nummers, maar nu wordt het toch echt tijd dat we eens gaan afspreken en wie weet wel meer... (Nee ik bedoel niet trouwen!).


Mr Blue

zaterdag 29 maart 2008

Vrijdag 28 Maart: 2 vliegen in een klap

Vrijdag... Ik was klaar met werken en ik wilde even wat winkelen. Ik ben vanuit Den Haag naar Delft gereden, want daar was het koopavond op vrijdag (In rotterdam ook hoorde ik later..., maar toen was ik al in Delft). Ik liep daar dus een beetje rond te dartelen in de regen; wat een schijtweer zeg... en het werd al donker. Anyway ik heb een broek gekocht (Een blauwe ;-)). Ik vroeg aan de winkelassistente of ze een winkel wist voor accesoires. Dat wist ze... Ik volgde de aanwijzingen van haar nauwkeurig en kwam bij het winkeltje uit. 'Tussen 18:00 en 19:00 zijn we gesloten' Stond er op de deur. Ik stond daar in de zeikende regen en de meeste winkels gingen een uurtje dicht... Kut stad... Het was 18:05... Ik moest toch nog even een hapje eten en liep de Subway binnen. Ik bestelde een overheerlijk broodje met iets teveel pepertjes en begaf me naar de tafel achter die 2 leuke Aziatische chicks. Een HB7 (Wai-Han:H) en een HB8 (Wai-Yan:Y) (Wat ik heb kunnen zien...). Die HB8 was natuurlijk mijn target. Ik zat lekker van mijn broodje te smikkelen en de HB7 stond op om naar het toilet te gaan. Ik keek naar mijn target.

Ik:'Pfff... volgende keer neem ik toch echt wat minder pepers!!'
Y:' Ze zijn heet he?'
Ik:' Ja ik zit echt te zweten hier!'
Y:'Haha.'
Ik:'Weet je... Ik ben eigenlijk van plan om hier in de buurt te komen wonen... misschien word het Delft. Geef jij me nou eens 1 goede reden waarom ik hier zou moeten wonen?'
Y:'Blabla...'

En het gesprek was op gang. Wai-Han (H), kwam terug lopen en ik was dus met haar zusje aan het klessebessen. Ze voegde zich in het gesprek en vertelde dat ze hier waren, omdat H naar de kapper moest. Blabla...

Ik:'Hoe kennen jullie elkaar dan?'
H:'We zijn zusjes!'
Ik:'Aha... Ik zie het al... volgens mij ben jij dan het duiveltje (wees naar mijn target) en jij het engeltje (Weer naar H)!' Zei ik lachend.

Mijn target (Y) keek me een heel licht beledigend aan en haar zus begon te lachen.
H:'Nou dankjewel!' En ze keek naar haar zusje.

Weer een beetje chit-chat. Ze waren beiden geboren en getogen in Den Haag. Ik stond op, stelde me maar eens voor en vertelde dat ik eigenlijk zo moest gaan.

Ik:'Het lijkt me leuk om een keer iets met jullie te gaan drinken, wat jullie?'
H:'Uhm... Ja hoor.'

Ik gaf m'n telefoon aan H en zei dat ze haar nummer even moest bellen. Dat deed ze. Ze vroeg aan haar zusje (Y; target):'wat is jouw nummer ook al weer? Iets met allemaal zessen toch?!' Zei ze lachend... Ze zette het telefoonnummer van haar zusje ook in mijn telefoon. Nog even een paar zinnetjes gewisseld terwijl ik naast hun tafel stond en ik zei ze gedag.

Ik lig nu (29 maart) even lekker in bad en ik wil vanavond gaan oefenen in de Escape of misschien Jimmy Woo waar ik nog niet ben geweest... Nu zit ik me te bedenken wat ik nou het beste kan doen. Met hun 2 tegelijk afspreken? Of met mijn target (Y)? Of juist alleen met H in in eerste instantie? Dat laatste lijkt me niet... Met alletwee tegelijk kun je ze tegen elkaar uitspelen lijkt me, maar als je dan wilt verplaatsten, zodat je kan escaleren, dan kun je moeilijk zeggen tegen die ander:'Rot jij nou maar op!'. Ik denk hier even over na... Mocht je suggesties hebben, dan hoor ik het graag!

Mr Blue

Donderdag 27 Maart: Paard van Troje

Vandaag was ik een beetje moe, maar ik wilde toch een beetje oefenen. Ik wilde eigenlijk naar Club One Four, maar die was dicht (zucht...), dus ernaast dan maar naar het Paard van Troje. Veel (jonge) studenten en toch wel in grote groepen. Ik kwam binnen (nadat ik 6 euro 50 had betaald als niet student zijnde;'Ik studeer PUA!' Zei ik nog, maar daar trapte ze niet in. Haha nee hoor...). Ik kwam binnen lopen als eigenaar van de tent (Yeah...). Ik had net 3 stappen gedaan en ik zag een meisje (ze was behoorlijk aangeschoten bleek...) met open armen staan en naar me kijken. Ik liep naar haar toe en omhelsde haar.'Vandaag geef ik gratis knuffels weg!' Zei ik. Haar vriendin stond ernaast en ik opende gelijk maar met 'witte sokken'. 'Joh, ik kom net uit een tent en weet je wat ik daar bij de toiletten zag... blabla'. Even later liep ik verder en begon echt met iedereen te praten. Ik kwam lekker op gang. Ik stond stond op gegeven moment met 2 chicks te praten. Een van de twee vroeg met wie ik hier was. Ik vertelde dat ik helemaal alleen was. Ze geloofde dit niet. Ik had inmiddels al behoorlijk wat mensen aangeproken en dat had ze gezien. 'Je bent toch met hun?' Zei ze. Ik vertelde dat ik niet met hun was, maar dat ik ze net had leren kennen... Ze geloofde me nog steeds niet. Anyway... Ik had dat helemaal niet moeten zeggen achteraf. Wat ik hier vanavond vooral had moeten doen is de routines eens goed uit m'n kop leren, want soms haak ik af. Toen kwam er opeens een gast (Gert-Jan) naar me toelopen toen ik bij de bar stond.

GJ:'Hey! Jij bent een PUA of niet?!!'
Fuck!! RED ALERT! Dacht ik bij mezelf.
Ik: 'Een wat zeg je? Wat is dat?'
GJ:'Ik zag het wel! Je ging voor die blonde of niet?!'

Hij had gelijk, Ik was met haar vriendin aan het praten en haar armbandjes aan het bekijken. Ik had tegen mijn target gezegd;'Bedenk jij ondertussen maar even hoeveel negens er tussen de 1 en de 100 zitten!' Deze heb ik van Mystery.

Ik:'Ja... ik ben beginnend... Niet verder vertellen he?!'
GJ:'Nee! Doe ik niet!'
Ik:'Hoe wist je dat eigenlijk?'
Ik was een beetje nieuwsgierig hoe hij het wist.
GJ:'Nou... gewoon de manier hoe je tegen de bar aan stond, je houding enzo... hoe je met die chicks bezig was...'

Hij begon over het boek 'The Game' te vertellen wat hij had en dat hij het maar weer eens moest oppakken... Ik heb nummers uitgewisseld, zodat ik een keer met hem op stap kon gaan; Hij woont in Groningen. Toch nog een numberclose vanavond! Haha ;-).

Ik heb weliswaar niet direct een resultaat behaald, maar ik vond het zeker beter gaan dan de vorige keer. Een belangrijke les die ik heb geleerd;'Leer die fucking routines beter uit je hoofd!!' Ik ben totaal 2 uurtjes geweest, want toen was het hoog tijd voor slapie doen; De volgende dag ging de wekker weer om 06:30...


Mr Blue

woensdag 26 maart 2008

Dinsdag 25 Maart: Annice

Afgelopen weekend had ik een numberclose in de Escape zoals in vorige blog te lezen is. Ze kwam uit New York en vertrekt aankomende zondag weer. Tijd voor een belletje dus. Dinsdagmiddag rond een uurtje of 16:00 belde ik haar en stelde voor om iets te gaan drinken om 21:00 in de Escape Cafe (Naast de Escape). Dat leek haar leuk.

Keurig op tijd kwam ik daar aan. Ze belde om 20:50 nog om nog even zeker te stellen dat onze afspraak (ik date niet) doorging; Ja dus. Ze kwam even voor 21:30 binnen lopen. Ik stond op, liep naar haar toe met open armen alsof ik weer een oude vriend zag, omhelsde haar en gaf haar 3 zoenen.

Annice:'Wow, 3 kisses?!'
Ik:'Yep, thats how we do it in the Netherlands! Come.'


Ik liep naar de plek waar ik zat (ik was al aan een drankje begonnen) en ze volgde. Ik ging op de bank zitten en ik zag dat ze tegenover me wilde gaan zitten aan de tafel op een stoel. Ik tikte met mijn hand naast me op de bank dat ze naast me moest komen zitten. Dat deed ze.

Ik:'So tell me; what the fuck are you doing here in the Netherlands?!' Zei ik een beetje lachend. Ik bedacht me net dat ik vergeten was te zeggen dat ze er leuk zag, dus dat zei ik ook nog gauw even.

Ze begon te lachen. Al gauw hadden we een gesprek op gang en ik zat al vanaf de eerste minuut aan haar (schouders). Lekker makkelijk als ze zo naast je zit. Binnen een half uur had ik haar hand vastgepakt en begon deze zachtjes te strelen terwijl ze over haar familie aan het praten was. Een kleine 10 seconden later 'schrok' ik wakker (haha). En zei:
'Oh! I hope you don't mind that I'm holding your hand. I don't like it when I do things to a girl that she doesn't like'
Annice:'Oh no, it's oke!

Heheh... het gesprek ging verder. Ze studeerde voor lerares. Ze vertelde dat ze het liefst kinderen van een jaartje of 10 les wilde gaan geven als ze klaar was. Ik ging daarop doorvragen. Waarom? Wat is het belangrijkste wat je deze kinderen zou willen meegeven? Vertel eens over jouw eerste schooldag. Dat ging wel lekker allemaal. Ze verbleef trouwens bij een vriend in Amsterdam.

Op gegeven moment zei ik:'Can we go to your place?' En voordat ze kon antwoorden;'I'm gonna tell you why I'm asking you this...' (paar tellen stil) 'I really would like to kiss you and I can't do it here'.

Ze keek een beetje verrast en vertelde dat dat helaas niet ging om naar haar plek te gaan. Ze vertelde dat ze het niet erg vond om hier zoenen. Dat heb ik toen maar gedaan. We hebben gezoend. Ik dacht; als ik 'r vanavond niet neuk, dan kan ik haar de volgende keer bij mij uitnodigen ofzo...'. We hebben daarna lekker verder gepraat en heb veel aan haar gezeten. Ik dacht bij mezelf; ik kan natuurlijk ook vragen of ze meegaat naar Den Haag.Ik:'What do you say if I'm going to take you to The Hague to my hotel?'
Annice:'Well... I...I don't no.'
Ik:'It's a really nice hotel with a bath, large bed, nice view and good breakfast! Come on let's go!'

Ik stond op om te vertrekken.
Annice: 'Hey! I haven't decided jet!' Zei ze lachend.
Ik:'That's not neccesary anymore, because I just made the decision.'

En we stapten op de tram richting mijn auto en reden naar mijn hotel in Den Haag. Eenmaal in mijn hotelkamer was het natuurlijk feest ;-).

De volgende ochtend moest ik weer naar mijn werk in Den Haag. Ik rij altijd langs Den Haag Centraal station. Na een korte nacht hebben we samen een ontbijtje gedaan in het hotel (Dat was dus vanochtend. De dag ervoor was ik al brak, maar vandaag helemaal!). Daarna heb ik haar op Den Haag Centraal afgezet en ben naar mijn werk gereden... En zit ik weer in het hotel met mijn laptop in het restaurant. Ik ga vanavond lekker weinig doen, want ik ben echt een beetje moe... Alleen even een paar nummers bellen dan...


Mr Blue

maandag 24 maart 2008

Amsterdam

23 maart

Amsterdam, even een drankje gedaan met Mike. Er liep een lekkere chick (HB8) rond die aan het serveren was. Het was een uurtje of 16:00. We wilden vertrekken en stonden op om af te rekenen met haar. Ik dacht 'laat ik gewoon maar een poging doen dan...'. Betaald en mijn maat begaf zich naar de uitgang. Ik stond ondertussen naast haar om gedag te zeggen.

Ik:'Voordat ik nu naar buiten loop, wil ik je toch nog even wat vragen, want ik weet dat ik er later anders spijt van krijg... Ik vind echt dat je er leuk uitziet!
Zij:'Oh... dankjewel'
Ik: Nou kan ik 2 dingen doen; Of ik loop gewoon naar buiten en dan gebeurd er helemaal niks, of ik vraag of je een keer wat met me gaat drinken.'
Zij:'...Ja... Dat is goed... schrijf je nummer anders even op...'
Ik:'Wacht... Hier (Ik geef me telefoon), bel je nummer even.

Dat deed ze en ik zoende haar gedag.


24 maart

Vanavond oefenen met clubgamen; Escape Amsterdam.
De auto geparkeerd in Amsterdam-Noord en met de pond richting Amsterdam Centraal met een vriend van mij. Het is 20:30 en we komen aan. Ik loop met m'n maat door de stationshal richting de uitgang... loop ik langs een ongelofelijk lekkere chick (HB8)! Loop voorbij met de gedachte 'het is 's avonds...'. Nee! ik moet omdraaien, want anders krijg ik spijt!

Ik: 'Sorry, ik heb even een klein vraagje aan je... Ik liep je net voorbij, maar ik vond je toch te leuk om voorbij te lopen.'
Zij:'Oh!... Nou ik keek eigenlijk net naar je omdat je die ketting om had!'
Ik:'Dank je... Ik dacht bij mezelf Ik kan 2 dingen doen... (Rest van de routine)...
Zij:'Ik wacht eigenlijk op iemand'
Ik:'Ik heb nu ook geen tijd... Hier bel je nummer even (Geef me telefoon), dan kunnen we een keer wat drinken'
Zij:'Alleen wat drinken he?!'
Ik: 'Alleen wat drinken'

Ik zoen haar gedag na een klein beetje sociale praat en loop verder met mijn maat (Mike)
M: 'Jezus man, doe die hoed af, ik vind het maar triest... je zoent haar gewoon gedag man! Met je oorbel...'
Ik: 'Ja... en?
M:'Ben je nu gelukkiger?'
Ik:'Zucht...'

Ik merk aan m'n bud dat hij het allemaal maar raar vindt... Ik ben natuurlijk wel wat veranderd. Hij vindt dat ik me toch opeens heel anders gedraag.

Na ergens een paar drankjes te hebben gedaan op het Leidscheplein, zijn we richting de Escape gegaan. Eenmaal binnen (M'n hoed mocht niet mee, dus ik moet volgende keer een andere manier hebben voor peacocking) bestelde ik 2 drankjes en liep de dansvloer op. Een chick zat me aan staren (HB 7,5). Ik liep naar haar toe met een lach op m'n gezicht en bleef haar ondertussen aan staren tot ik voor haar neus stond... Ze bleef me aankijken. Ik weigerde om weg te kijken.
Ik:'Oke, vertel maar eens waarom je zo zit te lachen naar me'
Zij:'You speak English?'
Ik:'Tell me why are you laughing and staring at me?'
Zij:'Well honestly... You are fucking hot!'

Dit had ik nog nooit meegemaakt dat een meisje zoiets direct zei in zo'n korte tijd. Ze was gewoon nuchter, althans dat idee kreeg ik wel. Er hing een goede vibe... Ik bedankte haar voor het compliment en ze stelde zelf voor om iets te gaan drinken.

Ik wilde wel een beetje oefenen, en m'n maat niet gelijk achter laten, dus we hebben nummers uitgewisseld en wat social talk gedaan. Ze kwam uit New York. Ik ben de volgende ochtend (vandaag) door haar gebeld, maar ik lag nog lekker in m'n krat te stinken, haha. Ik had 'r waarschijnlijk zo kunnen zoenen toen ik gister voor haar stond...

Ik ging een beetje socializen om toch een beetje goed in de mood te komen. 'Proost!' 'Highfive!' etc. Al gauw kwam er een meisje naar me toe om sliertjes uit m'n haar te halen, want die vielen met bakken uit de lucht. Ik wist even niet hoe ik hierop moest anticiperen, dus ik gooide de Michael Jackson opener er maar tegenaan. Ze stond met een paar vriendinnen en voor ik het wist stond ik tegen de bar te leunen met 3 vrouwen om me heen. Helaas werden de andere 2 afgeleid (Ik was misschien niet interessant genoeg...) en stond ik op gegeven moment met een meisje alleen te praten.

Zij:'Jeetje, je bent helemaal nuchter joh!'
Ik:'Yep, ik heb geen alcohol nodig hoor! Ik ben sowieso harstikke leuk!'
Zij:'Dat kun je wel zeggen ja'

Ze begon te vragen over werk enzo, dus toen kakte het gesprek een beetje in. Ik wist in een blackout even niet meer wat te doen, dus ik stelde voor om een keer iets te gaan drinken. Ze zij dat ze in Tiel woonde en dat dat wel ver weg was. Ik had hier meer de leiding in het gesprek moeten nemen.


Zij:'Ik moet nu echt even dansen, want ik heb een pilletje genomen!'
Ik:'Oke, veel plezier!'

Later hebben we nog een paar foto's met haar en haar vriendinnen gemaakt, maar ik vond ze niet echt interessant... Wel heb ik veel lol gehad (Ik ben erg leuk ;-)...).Ik ben een aantal situaties tegengekomen waarop ik iets moet verzinnen hoe ik kan reageren;
- Een meisje dat sliertjes uit m'n haar komt halen
- Een meisje dat sliertjes over me heen gooit (Het is wat met die sliertjes...)
- Een meisje die voor me gaat staan en me een neg geeft, door een gebaar te maken en maar haar vingers een lach op haar gezicht maakt (Ik moet dus lachen...) en daarna doorloopt
- Een lekkere chick (HB9,5) die met 2 kerels was gekomen, waarvan eentje haar tas de hele avond vast hield (stakker...). Ik wilde eerst een opener doen over dat 'ik heb gehoord dat ze lekkere billen hebt, maar nu ik dichterbij sta, valt het wel mee'. Ik wist niet precies wat ik daarna zou moeten zeggen. Achteraf had ik het gewoon moeten doen! Alleen maar om even te proberen en kijken hoe ze reageert. Dan had ik daarna kunnen kijken of ze een vriend had.


Anyway... Ik voelde me goed die avond, ondanks dat ik niet direct een meisje heb gehad.

Geen opmerkingen: