vrijdag 2 februari 2007

Wingman

Wingman

 

Lukt het niet? Natuurlijk zijn er gelukkig altijd de andere resultaten. De vrouwen heb je aangesproken, waarvan - zoals ook normaal - de grootste meerderheid allemaal al een vriend had. Je bent uit je comfortzone gestapt, en hebt Je hebt ook duidelijk wel wat geleerd. Je hebt ook ervaren dat je niet geslagen wordt door vrouwen, en dat eigenlijk de meeste vrouwen respectvol en blij op je approach reageerden. Tevens bracht elke mislukking je dichter bij jouw succes. Als besef je het zelf nog niet, je hebt al gigantische stappen voorwaarts gemaakt. Echter mensen focussen zich op tastbare resultaten. Logisch ook. Dat kun je zien, die vrouw kan je meteen opbellen. Echter wij en veel andere mannen kijken altijd weer met bewondering op jou terug. Je hebt het toch maar gedaan. Alleen dat al maakt je moediger dan miljoenen andere mannen. Ik kan mezelf nog goed herinneren hoeveel moeite mij het vroeger kostte. Ik begrijp de angst en hun pijn van de afwijzing. Is er licht aan het einde van de tunnel, ben ik zo lelijk, ben ik niets waard, wil niemand mij?

 

Als je deze weg blijft gaan ligt er aan het eind bijna constant leuke vrouwen met gespreide benen op je te wachten. Inderdaad, de weg is soms extra lang en moeilijk. Echter deze weg beloont degene die ondanks alle tegenslagen volhoudt. Gegarandeerd. Als je filmster wil worden is er ook nog een dosis geluk bij. Echter de natuur is de natuur, die laat zich niet tegenhouden. Wij willen ons voortplanten. Ram jij dus op de biologische knoppen van een vrouw dan is de natuur veel machtiger als elke logica.

 

Een goeie wingman zoeken zou wel eens 1 van de oplossingen kunnen zijn van je problemen.  

Wingman is 1 van de moeilijkste taken. 99 % van de mannen is totaal niet geschikt als wingman. Je moet bij elkaar passen, en je moet je af en toe kunnen wegcijferen (ik pak de lelijke wel, of neem jij die maar die we allebei leuk vinden).

 

Echter er zijn technieken dat je beter bij elkaar gaat passen.

Voortbordurend op de improvisatie theorie van de Canadese regisseur professor Keith Johnstone zijn er vier punten opgesteld waarmee je samenwerking kunt optimaliseren. Trouwens het werkt ook voor de samenwerking met je eigen omgeving.

 

Denk Positief.

Focus niet op wat je niet kan of weet, maar concentreer je op wat je wel kan en weet. Wanneer je een probleem benadert vanuit de mogelijkheden, dan blijkt vaak dat wat je niet kan geen beperking meer is.

 

 

 

Accepteer.

Met accepteren kom je verder dan met tegenwerken. Accepteer daarom het eerste idee dat in je opkomt. Het nadenken over originele of leuke ideeën zorgt voor vertraging. Accepteer ook het idee van de ander en ga geen politieke strijd aan over het beste idee voor een approach of gespreksvoortgang. Juist door op elkaar voort te borduren creëer je.

 

Communiceer.

Communiceren is meer dan praten alleen. Wees helder in wat je zegt. Een kort verhaal is duidelijker dan een lang verhaal. Luister ook goed. Door te veel met je eigen ideeën bezig te zijn mis je informatie van de vrouw. En vergeet niet te kijken, want er wordt zeer veel non-verbale informatie overgebracht die door AFC's niet wordt opgemerkt en dus verloren gaat.

 

Geef Vertrouwen.

Wanneer je jezelf onzeker voelt ben je geneigd terug te gaan naar het vertrouwde. Geef iemand daarom het vertrouwen hem altijd op te vangen, zodat hij risico en initiatieven durft te nemen en een situatie zich kan ontwikkelen.

 

Bespreek deze 4 punten met je wingman. Nog geen wingman? Vraag ons om je in contact te brengen met een wingman. 2 weten meer dan 1. Tevens kun je elkaar erg goed opjutten. Let op! Praten over vrouwen is ijzer (ook best duur tegenwoordig), approachen is goud!

 

Misschien tot vanavond op Single's Night (2 februari 2007) in het Holland Casino Rotterdam waar Froukje de Both en John Williams onze aanwezigheid luister bijzetten.

 

 

Toi, toi, toi,

 

Dating Doctors

Geen opmerkingen: